Home
Trimsalon Nijmegen
Trimsalon Macharen
Trimsalon Beuningen
dagopvang honden
Foto's
Behandelingen
Hondentrim Workshops
Contact
Routebeschrijving

 

  Hondentrimsalon Macharen

Hondentrimsalon Sandra Janssen is per 1 juli 2012 ook gevestigd in Macharen.

Onze hondentrimsalon Macharen is gevestigd in Dierenpension "De Witte Hoeve" te Macharen. 

Als uw huisdier op vakantie is bij Dierenpension  "De witte Hoeve" kunnen wij uw huisdier tijdens dit verblijf trimmen en wassen zodat als u uw hond komt ophalen weer helemaal mooi en fris is.

Uiteraard kunt u uw hond ook alleen naar de trimsalon brengen voor een trimbeurt en geen gebruik maken van de dierenpension.

  

In onze hondentrimsalon Macharen staat netheid, kwaliteit en welzijn voor uw viervoeter op de eerste plaats. Wij bezitten over meedere elektrische tafels en bad, zodat uw hond makkelijk zelf op tafel kan stappen. Verder bezitten wij over een droogcabine waar uw hond na het wassen lekker in kan liggen en zo rustig gedroogd word.

  

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten hondenrassen. Onze trimsalon bestaat al 23 jaar en door deze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis over uw hond. Sandra Janssen heeft nederlands- europese- en wereldtitlels op haar naam staan in het trimmen en showen van verschillende hondenrassen. Hierdoor bent u verzekerd dat uw hond eruit komt te zien zoals het hoort en naar uw wens. Naast de rashonden, die getrimd worden volgens rasstandaard of naar uw eigen wens, hebben we ook veel bastaard honden als klant. Uw hond hoeft dus zeker geen rashond te zijn en wordt toch deskundig behandeld en voor een normale betaalbare prijs.

 

Tevens is de combinatie met dierenpension "De Witte Hoeve"ideaal. Veel mensen maken hier gebruik van om tijdens het verblijf de hond te laten trimmen zodat deze als u hem/haar weer komt ophalen er weer prachtig uitziet en ook nog eens heerlijk ruikt. Deze ideale combinatie is ook goed voor advies en verzorgen op vele gebieden, zoals voeding, onderhoud, gedrag, maar ook voor vacht- en huidproblemen enz.

 

Laat uw viervoeter er goed uitzien en maak een afspraak voor een behandeling bij Sandra Janssen.

 

 

 

 

 

  

De Relax ruimte

Ook is er een relax ruimte voor honden die niet gelijk op gehaald kunnen worden.Waar ze lekker kunnen spelen of relaxen, het is van alle makken voorzien. Er is zelfs de mogelijkheid bij mooi weer dat ze vanuit de relax ruimte naar buiten kunnen. Natuurlijk is er altijd vers water en de nodige speeltjes en lekkernij aanwezig.

 

De Wachtkamer

Dan is er ook nog een wachtkamer waar u plaats kunt nemen als uw hond nog in behandeling is. In de wachtkamer staan verschillende verzorgings produkten en exclusieve hondenartikelen.

 

Verzorgings produkten

Wij werken met zeer professionele hoogwaardige verzorgings produkten op natuurlijke basis, waarmee zeer mooie resultaten worden behaald. Al na 1 behandeling ziet men een grote verbetering van vacht en huid. De verzorging kan dan ook precies worden afgestemd op eventuele vacht en huid problemen van uw hond. De produkten waar wij mee werken zijn.: Requal en Jean peau

 

Laat uw viervoeter er goed uitzien en maak een afspraak voor een behandeling bij Sandra Janssen.

 

  

 Telefoon: 0412 - 648682

 Of stuur een e-mail naar: trimsalonmacharen@gmail.com

 

Wij zijn gevestigd in:

Dierenpension "De witte Hoeve"

Huisdaalsetraat 1

5367 NG  Macharen

 


Hondentrimsalon Sandra Janssen | dogspalace.nijmegen@gmail.com