Home
Trimsalon Nijmegen
Trimsalon Macharen
Trimsalon Beuningen
dagopvang honden
Foto's
Behandelingen
Hondentrim Workshops
Contact
Routebeschrijving

 Hondentrimsalon BloomBird te Beuningen

Hondentrimsalon Sandra Janssen is ook gevestigd in Beuningen.

 

Onze hondentrimsalon Bloombird is gevestigd in Dierenkliniek Bloombird in Beuningen. 

  

In onze hondentrimsalon Bloombird te Beuningen staat netheid, kwaliteit en welzijn voor uw viervoeter op de eerste plaats. 

  

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten hondenrassen. Onze trimsalon bestaat al 25 jaar en door deze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis over uw hond. Sandra Janssen heeft nederlands- europese- en wereldtitlels op haar naam staan in het trimmen en showen van verschillende hondenrassen. Hierdoor bent u verzekerd dat uw hond eruit komt te zien zoals het hoort en naar uw wens. Naast de rashonden, die getrimd worden volgens rasstandaard of naar uw eigen wens, hebben we ook veel bastaard honden als klant. Uw hond hoeft dus zeker geen rashond te zijn en wordt toch deskundig behandeld en voor een normale betaalbare prijs.

 

Tevens is de combinatie met dierenkliniek Bloombird ideaal. Veel mensen maken hier gebruik van om tijdens het trimmen gelijk informatie of advies in te winnen over de gezondheid van uw viervoeter bij de assistente of bij de dierenarts zelf. Deze ideale combinatie is goed voor advies en verzorgen op vele gebieden, zoals gezondheid, voeding, onderhoud, gedrag, maar ook voor vacht- en huidproblemen. 

 

Laat uw viervoeter er goed uitzien en maak een afspraak voor een behandeling bij de hondentrimsalon van Sandra Janssen genaamd hondentrimsalon BloomBird.

 

voor een afspraak kunt u bellen naar

Dierenkliniek Bloombird: 024-6750601

 

Hondentrimsalon Bloombird te Beuningen

Claudiuslaan 60

6642 AG  Beuningen

024-6750601


Hondentrimsalon Sandra Janssen | dogspalace.nijmegen@gmail.com